Звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації

27 листопада відбулася звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Комітет профспілки університету звітував про результати своєї діяльності за період з 18 лютого 2015 р. по 27 листопада 2019 р.

Зі звітною доповіддю виступила голова профкому Білецька С.А. та голова ревізійної комісії ППО Трубчанінов М.А. В обговоренні взяли участь Клімакова С.М. (голова культурно-масової комісії), Мажара С.С. (голова профспілкової організації наукової бібліотеки), Малець Є.Б. (голова комісії з охорони праці). З привітальним словом до профспілкових активістів звернувся Бойчук Ю.Д. - проректор з науково-педагогічної роботи нашого університету. Побажав і надалі профспілці плідно взаємодіяти з адміністрацією університету, захищати права працівників університету і не зупинятися на досягнутому. Від імені Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України досвідчені профспілкові активісти отримали Почесні Грамоти за вагомий внесок у розвиток профспілкового руху, багаторічну роботу щодо захисту прав та інтересів працюючих.
На конференції було обрано новий склад Профспілкового комітету, до якого ввійшли 40 представників факультетів та структурних підрозділів нашого університету.

Вітаємо та бажаємо плідної роботи з захисту прав та інтересів викладачів і співробітників університету!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.