Звітня конференція Спілки студентів та молоді

11 квітня 2019 poку у стінах Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди відбулася Звітня конференція Спілки студентів та молоді. 

Згідно із встановленою нормою на конференції було присутньо 200 делегатів. У роботі заходу взяли участь акад. І.Ф. Прокопенко — ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди, проф. С.В. Бережна — проректор з навчально-виховної роботи. 

Присутні прослухали наступні доповіді: Звіт про роботу Спілки студентів та молоді за травень 2018 — березень 2019 року (К.С. Катриченко — Голова Спілки молоді), Звіт про розвиток і популяризацію волонтерського руху в університеті (А.С. Босенко — Голова волонтерського комітету за звітній період), Звіт про роботу «Школи Лідера» і розвиток лідерських якостей у студентів (М.С. Шестак — Голова лідерського комітету). 
Ректор університету та студенти-активісти визнали роботу Спілки студентів та молоді ХНПУ імені Г.С. Сковороди за звітній період задовільною. 

На конференції було затверджено Раду та Виконавчий комітет Спілки молоді. 

Представники студентського самоврядування університету висловлюють подяку ректорату, деканатам і професорсько-викладацькому складу нашого університету за постійно підтримку й допомогу. Наша команда – це один великий механізм, який здатен на великі звершення, бо Спілка – це наше життя!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.