Вступ-2024. Доктор філософії (Аспірантура). Реєстрація на ЄВІ в університеті

 
У 2024 році для допуску до вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ).
 
Реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному вступному іспиті (ЄВІ), здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти з 7 до 29 травня (для участі в основній сесії) і з 17 до 21 червня (для участі в додатковій сесії у цей період матимуть змогу зареєструватися ті, хто не зміг цього зробити під час основного періоду реєстрації) за умови особистої присутності вступника / вступниці та/або дистанційно.
Інформацію взято з офіційного сайту Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua
 
У 2024 році для допуску до вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії / доктора мистецтва потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ).
Це випробування, як і вступний іспит, містить тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) і тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської на вибір вступника). Комп’ютерне тестування відбуватиметься в спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях закладів освіти — тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ).
Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики тестів ЄВІ, якими визначено кількість завдань з кожного тесту, форми тестових завдань, час, відведений на їх виконання, схеми нарахування балів.
 
Адреса та адреса електронної пошти для реєстрації
Відповідальна особа за реєстрацію та контактний номер телефону
Відділ аспірантури і докторантури
aspirantura-2010@hnpu.edu.ua
м. Харків, вул. Алчевських, 29, каб. 103
Вікторія Олександрівна Паульс (+38 050 717 84 61)
 

Складова ЄВІ (ТЗНК) для всіх спеціальностей - Програма тесту загальної навчальної компетентності (наказ МОН № 158 від 11.02.2022)

Складова ЄВІ (іноземні мови) для всіх спеціальностей - Програма єдиного вступного іспиту з іноземних мов (наказ МОН № 411 від 28.03.2019)

 

___Єдиний вступний іспит (далі – ЄВІ) – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 або НРК7, а також для допуску до вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії, яка поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір вступника), яке проводиться Українським центром оцінювання якості освіти відповідно до законодавства.

 

 

  

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.