Конференція трудового колективу ХНПУ імені Г.С. Сковороди

6 серпня 2024 року Сковородинівський університет традиційно розпочав навчальний рік конференцією трудового колективу, на якій були обговорені важливі для університету питання. У добу динамічних змін українського суспільства є потреба оновлювати зміст стратегічних документів, що регламентують освітню діяльність вищих навчальних закладів. До таких документів належать Статут ХНПУ імені Г. С. Сковороди, з оновленою редакцією якого спільноту ознайомив ректор університету Юрій Бойчук, наголосивши про потребу змін у Статуті, зумовлених складним часом й очікуваннями від вищої освіти. Колектив підтримав ці оновлення, проголосувавши за нову редакцію документа.

Більше світлин тут

Професійні досягнення науково-педагогічних працівників університету були представлені в інформації Євгена Підчасова про рейтингове шкалювання фахової діяльності викладачів. Показники цієї діяльності достатньо високі, про що свідчать результати, досягнені в навчальному процесі, у публікаціях у вагомих наукових журналах та участі в конференціях, у суспільній та громадській діяльності, волонтерстві, творчості, спорті.

Узагальнення щодо цільових показників діяльності ХНПУ за попередні роки й окреслення наших перспектив представила Вікторія Плахтєєва в доповіді «Стратегії розвитку ХНПУ імені Г. С. Сковороди (2021–2025 рр.), що також підтвердило високий рейтинг університету з-поміж вишів України.

Традиційно з інформацією про планування освітньої, наукової, виховної, міжнародної, адміністративно-господарської та фінансової діяльності ХНПУ імені Г. С. Сковороди на 2024/25 н. р. виступили проректори Володимир Борисов, Світлана Бережна, Наталія Борисенко, Тетяна Чернік, головний бухгалтер Віта Ткаченко.

У ХНПУ імені Г.С. Сковороди активно діє студентський парламент як важливий складник структури нашого закладу й чинник активізації освітньої, наукової, організаційної, громадської діяльності університетської молоді. Про ці досягнення розповів Даніель Махмудов.

На завершення конференції голова профспілки університету Світлана Білецька звітувала про виконання Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ХНПУ імені Г. С. Сковороди.

Збори, на яких були присутні понад 300 співробітників університету, засвідчили, що сковородинівці мають високі показники професійної діяльності, готові до освітніх і загалом суспільних викликів, мають потужні плани на майбутнє, прагнуть працювати на благо України й української освіти.

Разом крокуємо до Перемоги!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.