Отримання грошової одноразової допомоги

Увага випускники - магістри!!!

Ви маєте право на отримання грошової одноразової допомоги.

         Якщо ви навчались на денній формі навчання за державним  замовленням та здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю, та працевлаштувалися у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах на посадах педагогічних працівників, і уклали на строк не менш як три роки договір про роботу , то відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1361 від 26.09.2006 року “Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів” маєте право на отримання одноразової адресної грошової допомоги.

         Терміново!!! Подати  до 13.00 13 грудня 2019 р. до відділу профорієнтації і роботи з випускниками (к.418-Б вул. Валентинівська, 2) документи за списком.

Документи,

які необхідно подати для оформлення одноразової грошової допомоги

  1. 3-х-сторонній договір про  працевлаштування - (1 екз. оригінал, підписи і печатки мокрі).
  2. Довідка з місця роботи (з підписом керівника учбового закладу  і  печаткою ).
  3. Копія трудової книжки ( завірена печаткою з місця роботи).
  4. Заява на ім'я ректора про надання грошової  допомоги.
  5. Випускники, які працевлаштовані в навчально-виховних комплексах «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад», «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад»,  подають довідку з цього навчального закладу, яка підтверджує інформацію про роботу в шкільному підрозділі цього навчального закладу, в якому працює даний працівник.

 

Увага!

         Одноразова адресна грошова допомога надається лише тим випускникам, які вчасно зареєструвалися у відділі профорієнтації і роботи з випускниками ХНПУ.

         Відділ надає індивідуальні і групові консультації.

                                                                 

Відділ профорієнтації і роботи з   випускниками

вул. Валентинівська, 2, к. 418-Б

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.