Тиждень спорту

Сковородинівці!
З 18 по 22 квітня у нашому університеті буде проходити Тиждень спорту.
Той, хто ще не підкачався до літа, і той, хто вже у цьому процесі – нумо з нами активно та з користю проводити весну!

Чого ж саме нам чекати на цьому тижні? Тиждень почнеться з пляжного волейболу «Beach volleyball in Scovoroda» о 10:00, також у понеділок о 10:50 будуть танці (так, танці – це спорт!), тільки не звичайні танці, а Благоднійний танцювальний батл «Step up» у рамках акції «Серце до серця», тому ми не тільки весело проведемо час, а ще й зробимо добру справу! Спортивним початком вівторка буде оздоровча ранкова пробіжка «Wipe the sole» о 9:00 ранку. Після пробіжки на нас чекає не менш корисній захід – о 13:00 буде лекція з теми, яка цікавить майже всіх – здорове харчування. У середу, 20 квітня, потрібно буде згадати, що ми все ж таки навчаємось, а не в іграшки граємось. Покажи свої знання про спорт у інтелектуально-розважальній грі-квесті «А що ти знаєш про спорт?» яка почнеться о 9:00. Ще середа подарує нам можливість того, чого педагогам не вистачає більш за все – можливість побути дітьми – протягом дня буде працювати Зона дитячих ігор «Back to the childhood». У четвер, о 13:30 відбудеться змагання та майстер клас з воркауту «Street workout». І в завершенні цього тижня буде вечір кіно «Motivate me», де буде панувати домашня атмосфера, на гостей чекатимуть теплий чай та цікавий фільм – ідеальне завершення тижня.
І не забувайте підтримувати акцію «Cycle week», хоча б один тиждень, по можливості, не користуйтесь громадським транспортом, відкопайте велосипеди з балкону або пройдіться пішки, по-перше – це корисно, а по-друге – що може бути краще, ніж прогулянка до університету на свіжому повітрі та у гарну погоду?

Тож, якщо хочеш бути здоровими і мати гарну форму – приєднуйся до нас!

Спілка студентів та молоді ХНПУ імені Г.С.Сковороди

 

 

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.