Звернення в.о. ректора ХНПУ імені Г.С. Сковороди Юрія Бойчука до колективу університету

Шановні колеги, дорогі студенти, друзі!

Хочу всіх привітати з тим, що виборча кампанія з обрання ректора Сковородинівського університету і день голосування завершилися.

Дозвольте виказати слова глибокої вдячності всім, хто прийшов на виборчу дільницю і виконав свій обовʼязок справжнього патріота нашого з вами університету. Не дивлячись на дуже складну епідеміологічну ситуацію, дотримуючись суворих карантинних вимог, виборці змогли продемонструвати своє волевиявлення. Вибори пройшли спокійно, демократично і прозоро.
Усі виборці прийшли віддати свій голос за майбутнє університету, його сталий розвиток в умовах сучасних політичних, соціально-економічних і освітніх ризиків.
Це свідчить про мудре і дуже відповідальне ставлення нашого колективу до результатів голосування.

Хочу подякувати членам організаційного комітету і виборчої комісії, які взяли на себе важкий тягар усієї довготривалої роботи з підготовки і проведення виборів.
Дякую всім виборцям за підтримку моєї кандидатури. Хочу подякувати за проявлену волю, за активну громадянську і професійну позицію. Тепер на мені лежить величезна відповідальність перед вами за прийняття будь-яких рішень як керівника університету.
Шановні виборці, запевняю – всі ваші голоси мають колосальне значення для мене. Без уваги не залишиться жодна з проблем і те, що ви довірили мені можливість зробити наше з вами спільне життя кращим, дає мені, крім відповідальності, надію на те, що нам все вдасться.

Слова особливої вдячності, глибокої поваги і побажання міцного здоровʼя хочу сказати Івану Федоровичу Прокопенку, який доклав багато зусиль для зростання нашого університету. Зараз йому, як нікому, не байдужа доля університету. Шановний Іване Федоровичу, я обіцяю, що ми збережемо наш університет у ці надскладні часи, забезпечимо його успішний розвиток і продовжимо реалізацію Ваших ідей і планів!
Сили нам, здоровʼя, миру, оптимізму, впевненості в завтрашньому дні і нескореності перед викликами сьогодення!!!

доктор педагогічних наук, професор,
член-кореспондент НАНП України,
в.о. ректора ХНПУ імені Г.С. Сковороди

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.