БЕЗКОШТОВНА програма навчання для студентів ХНПУ імені Г.С.Сковороди в Польщі

Університет Адама Міцкевича в м. Познань (Республіка Польща) пропонує БЕЗКОШТОВНУ програму навчання для студентів ХНПУ імені Г.С.Сковороди в рамках програми студентської мобільності та Договору про співпрацю між нашими УАМ та ХНПУ. В Програмі можуть прийняти участь студенти, які мають високий рівень англійської мови (сертифікат Б2 або підтвердження про знання англійської мови від ХНПУ імені Г.С.Сковороди). За умовами Програми, студенти мають самі обрати курси (на семестр) з переліку, який надається УАМ за власними потребами та бажаннями. УАМ пропонує 117 курсів за наступними факультетами та напрямами:

  1. Факультет права та публічного адміністрування
  2. Біологічний факультет
  3. Інститут філології
  4. Факультет математики та комп’ютерних технологій
  5. Факультет спорту та фізичної культури
  6. Факультет психології
  7. Факультет Соціології 
  8. Факультет археології та історії
  9. Факультет мистецтв
  10. Факультет хімії
  11. Факультет фізики
  12. Факультет географії та геології
  13. Факультет політичних наук та журналістики
  14. Інститут педагогіки та класичної культури

Для того, щоб прийняти учать у Програмі, потрібно до 14.11.2020 року звернутися до ЦМСМО (вул.Валентинівська 2, ауд.224-А, відповідальний секретар: Шишкіна Тетяна Миколаївна: 0990089775 або 0635169717) для оформлення офіційного листа-заявки та співбесіди з англійської мови. При собі мати копію закордонного паспорта.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.