Четвертий український форум міжнародної освіти

10 квітня 2024 року директорка Центру міжнародної освіти Оксана Коваленко представила університет на Четвертому українському форумі міжнародної освіти.

Цьогорічний  масштабний освітній захід, як і в попередні роки, проводився з ініціативи Українського державного центру міжнародної освіти та за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою розширення освітніх можливостей України для іноземних громадян.

На своєму майданчику він  зібрав очільників міжнародної освіти українських вишів, представники МОН України, УДЦМО, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Державної служби якості освіти України, Державної міграційної служби України та Державної прикордонної служби України.

IV Український форум міжнародної освіти.

Спікери торкалися важливих питань щодо проблем з визнанням іноземних кваліфікацій, змін вимог до документів іноземних студентів для перетину кордону тощо.

 
 
Оксана Коваленко під час форуму. Оксана Коваленко з Оленою Шаповаловою, директоркою УДЦМО.

Окрема сесія була присвячена обміну досвідом і кейсам розвитку партнерства із зарубіжними закладами освіти (Великобританію, США), вивченню нових тенденцій та особливостей реалізації подвійних дипломів під час війни, а також найкращим практикам інтернаціоналізації вищої освіти.

Сертифікат, отриманий директоркою Центру міжнародної освіти Коваленко О.А.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.