День народження газети "Учитель"

28 січня у ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулося урочисте засідання університетскої газети "Учитель", на якому були підведені підсумки роботи за 2019 рік.

 

У ці січневі дні видання відзначає 87 річницю від дня заснування та попри всю поважність свого віку, газета залишається молодою і діяльньною. Надто сьогодні, коли соціальні мережі заполонили світ, засоби масової інформації з'являються та зникають так швидко, що навіть не залишають по собі жодної згадки. Саме тому на обговорення було винесено актуальну тему сьогодення: "Проблеми, роль та перспективи засобів масової інформації". Студенти поділилися свіоїми думками та зачитали уривки зі своїх есе на задану тему.
Підсумки публікацій у різних номінаціях за 2019 рік оголосила доц. Бикова Ірина Алімджанівна, яка є головним редактором газети "Учитель" вже 25 років, саме з того часу видання стало багатотиражним.
У номінації "Найактивніший факультет" переможні місця були розподілені наступним чином:
І місце- Український мовно- літературний факультет імені Г.Ф. Квітки- Основ'яненка;
ІІ місце - факультет Іноземної філології та Природничий;
ІІІ місце - Історичний та факультет Славістики;
ІV місце - факультет Мистецтв та Фізико- математичний.
Приємні подарунки та грамоти отримали студенти та викладачі у різних номінаціях.

Почесне звання " Найактивніший кореспондент року" отримав проректор з наукової роботи проф. Бойчук Юрій Дмитрович, який звернувся до всіх присутніх з привітальним словом і побажав газеті довгих літ процвітання, а колективу редакції- творчої наснаги й нових звершень у відповідальній і почесній праці.
Всі присутні взяли участь у вікторині "Як добре Ви знаєте газету "Учитель"?", переможці отримали солодкі подарунки.

Щиро й сердечно вітаємо газету "Учитель" із визначною датою! Нині наша університетська газета – не лише засіб інформування сковородинівської спільноти про перебіг життя університету, але й справжній літописець його історії. Вже декілька поколінь досвідчених викладачів та зовсім юних, талановитих студентів пишуть цю повість швидкоплинних років Alma Mater.
Бажаємо Вам і надалі такого ж переконливого слова, читацького визнання, натхнення й невпинного руху вперед!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.