День науки в Університеті

18 травня 2019 року працівники наукової сфери України відзначатимуть своє професійне свято – День науки.

ХНПУ імені Г.С. Сковороди не залишається осторонь цього свята – наш університет відіграв важливу роль у науковому та духовному становленні Харкова, Слобожанщини, України, виплекав для національної та світової культури відомі наукові школи, учених, письменників, наукових і громадських діячів, зробив потужний внесок у формування української інтелектуальної еліти.

16 травня 2019 року в ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбудуться урочистості з нагоди святкування Дня науки.

Проведення Дня науки передбачає можливість гідно представити науковий доробок університету, а також побачити тенденції і перспективи його інноваційного розвитку.

Під час проведення презентації науково-дослідних розробок факультетів і кафедр планується: виставка наукових проектів і публікацій викладачів; науково-пізнавальні заходи; майстер-класи; Неклюдов-Фест (демонстрація цікавих фізичних і хімічних дослідів); експрес-визначення якості меду та питної води, виявлення нітратів у продуктах харчування; тестування стану здоровʼя за різноманітними фізіологічними показниками; виставка біологічних, археологічних та інших експонатів. Наукова бібліотека готує унікальну виставку рідкісних старовинних і сучасних наукових видань.

День науки проводитиметься:

  • у навчальному комплексі на вул. Валентинівська, 2;
  • початок презентацій наукового доробку університету розпочнеться о 11:30 у холі;
  • урочиста частина заходу відбуватиметься в актовій залі о 13:00.

Під час урочистої частини з вітальним словом виступить ректор університету академік І. Ф. Прокопенко, гості заходу, пройде церемонія нагородження викладачів і студентів за високі досягнення в науково-дослідній роботі та святковий концерт.

День науки є важливим піар-заходом університету і просимо до участі в ньому запросити максимально велику кількість учнівської молоді зі шкіл м. Харкова та Харківської області.

Запрошуємо всіх бажаючих до багатогранного світу науки і досліджень ХНПУ імені Г.С. Сковороди!!!

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.