Діяльність університетського волонтерського загону «Злагода»

26 лютого 2018 року на черговому засіданні Виконавчої ради із доповіддю «Про діяльність університетського волонтерського загону «Злагода» виступила координатор волонтерських загонів університету Анжела Олегівна Денисенко.

Волонтерський загін нашого університету бере активну участь у волонтерській діяльності міста та країни.

Співробітники університету та студенти-волонтери на чолі з ректором університету І.Ф. Прокопенком беруть участь в загальноміських урочистостях до Дня Незалежності, Дня захисника України й українського козацтва та інших. Парад вишиванок, обласна гра-вишкіл «Я – українець», виставка «Неоголошена війна», покладання квітів до пам’ятників Незалежності та Івану Сірку з нагоди урочистостей та інше – це лише незначна частина тих заходів, які єднають активну молодь Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Анжела Олегівна, звітуючи про добрі справи, передала слова вдячності нашій сковородинівській родині від воїнів і їхніх сімей, від сімей переселенців за небайдужість і патріотизм.

Ми вдячні ректорові нашого університету Прокопенкові Івану Федоровичу за територію патріотизму в стінах нашої Альма-матер і невичерпне джерело добрих справ сковородинівців.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.