До уваги науковців університету!

Спільнота Research4Life надала безкоштовний доступ до своїх ресурсів для українських установ, в тому числі і для Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

Доступ до електронних колекцій книг та журналів відкрили, зокрема, такі відомі видавничі компанії як Elsevier, Springer Nature, John Wiley Sons, Taylor Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та ін., прагнучи надати підтримку науковій спільноті України в цей нелегкий час. У межах платформи Research4Life наразі фахівці закладів вищої освіти та наукових установ України  мають доступ до майже 75 тис. книг, понад 12,5 тис. журналів і баз даних.

Доступ до ресурсів Research4Life триватиме до 31 грудня 2022 року.

Research4Life – найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців.

Платформа складається з 5 колекцій літератури:

Hinari – колекція досліджень в галузі біології та медицини;
AGORA – колекція досліджень в галузі сільського господарства;
OARE  – дослідження навколишнього середовища;
ARDI – доступ до науково-технічної інформації;
GOALI – дослідження в галузі права та соціальних наук.

Доступ авторизований.

Логін та пароль надаються науковцям, викладачам, співробітникам та студентам ХНПУ імені Г. С. Сковороди за індивідуальним запитом через онлайн-форму https://forms.gle/HeCzdxWBJQf15J6A7

Використання ресурсу вимагає обов’язкового дотримання наступних умов:

  1. Ім'я користувача та пароль для використання надається всім співробітникам ХНПУ імені Г. С. Сковороди. Однак пароль Research4Life не повинен бути оприлюднений на веб-сайті університету або на будь -якій іншій веб-сторінці (Wiki, блоги, сервери списку тощо), а також розповсюджуватися будь -якій особі, яка не пов'язана з ХНПУ імені Г. С. Сковороди.
  2. Повні тексти документів (статті, книги, розділи тощо) можуть бути роздруковані або збережені тільки для особистого використання з навчальною та дослідницькою метою.
  3. Не дозволяється систематичне завантаження документів або результатів пошуку, зокрема з використанням роботів. У разі недотримання вимог цього пункту, доступ до ресурсу буде припинено для всієї установи.
  4. Не дозволяються передавати документи третім особам ні в електронному, ні в друкованому вигляді.
  5. Не дозволяється комерційне використання результатів досліджень.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.