Еко-акція "Бережемо Землю- наш рідний дім"

З метою виховання екологічно освіченої й активної молоді у нашому університеті відбувся довгоочікуваний екологічний квест "Бережемо землю - наш рідний дім", приурочений до Всесвітнього дня охорони довкілля.

Більше світлин

Запропонована організаторами гра складалася з 11- ти конкурсів-«станцій», які мали різноманітні завдання з біології, екології медицини та ін. Учасники акції сортували сміття, висаджували дерева, тестували повітря на забруднення, збирали букет з підручних матеріалів, а ще й танцювали запальний флешмоб.
Приємно було бачити велику кількість учасників заходу. Цього року участь в екологічній акції взяли 14 команд. З перших секунд квесту атмосферу університету було не впізнати! Команди відгадували цікаві загадки, щоб дізнатися наступну точку квесту. Натхненні студенти з палаючими очима бігали територією вишу, спілкувалися з викладачами, робили з ними селфі та намагалися якнайшвидше впоратися з усіма завданнями.
Студенти отримали море яскравих вражень та позитиву, адже на свіжому повітрі, у чарівному просторі осіннього ботанічного саду нашого університету, команди учасників квесту здійснили неймовірно захопливу мандрівку за визначеним маршрутом та виконали цілу низку цікавих завдань.
Щиро дякуємо всім учасникам квесту за їх активність та ініціативу та організаторам ЕКО-КВЕСТУ – активістам Природничого факультету за натхнення, винахідливість та творчість!
Особлива подяка нашому другу та флористичному партнеру Ользі Цвітковій за облаштування неймовірної, квіткової фотозони, де веселі та креативні хлопці та дівчата заповнювали власні соціальні мережі яскравими фотографіями.
(https://instagram.com/menya_privalilo_giant_flowers?igshid=rpwq50a06iza)

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.