Факультет дошкільної освіти вітає КОЗАЧОК ЄВГЕНІЮ, яка посіла друге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Вітаємо  КОЗАЧОК ЄВГЕНІЮ, здобувача першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 4 року навчання, яка посіла друге місце, у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта» 2020-2021н.р. Науковий керівник – доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії і технологій дошкільної освіти та мистецьких дисциплін К. А. Юр’єва. Проблема дослідження відноситься до найактуальніших  – «Онлайн інструменти народознавчої роботи у закладах дошкільної освіти», яка викликала інтерес та велику зацікавленість у членів журі та учасників конкурсу.

Висловлюємо вдячність організаторам конкурсу, колегам з Бердянського державного педагогічного університету. Член галузевої конкурсної комісії, завідувачка кафедри теорії і технологій дошкільної освіти та мистецьких дисциплін Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, професор Н. Г. Тарарак відзначила бездоганну організацію конкурсу, високий науковий рівень, фаховість і об’єктивність рецензування поданих наукових робіт, теплу дружню атмосферу, яка панувала під час виступів і жвавих дискусій, а також уважне й доброзичливе ставлення до кожного учасника.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.