ХХІ Обласний конкурс «Вища школа Харківщини — кращі імена»

13 грудня 2019 року відбувся ХХІ Обласний конкурс «Вища школа Харківщини — кращі імена» за участю керівників закладів вищої освіти, переможців та призерів конкурсу, провідних викладачів та науковців. Вітаємо з перемогою у номінації "Викладач професійно-орієнтованих дисциплін" доктора юридичних наук, проф. кафедри цивільно-правових дисциплін і трудового права імені проф. О.І. Процевського Шабанова Романа Івановича! Бажаємо успіхів на науковій та педагогічній нивах!
Пам'ятні нагороди переможцям і дипломантам конкурсу вручив голова Харківської обласної ради Сергій Іванович Чернов, який побажав всім учасникам не зупинятися на досягнутому, творчого натхнення й нових перемог.

У межах урочистого заходу, університетська громада ХНПУ імені Г.С. Сковороди взяла участь у тематичній виставці, присвяченій досягненням закладів вищої освіти Харкова за 2018/2019 навчальний рік.

N.B. Конкурс «Вища школа Харківщини – кращі імена» започаткований у 1998/99 н.р.
За 20 років лауреатами та дипломатами обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» стали майже одна тисяча викладачів закладів вищої освіти.
У 2019 році у XХІ обласному конкурсі «Вища школа Харківщини – кращі імена» взяли участь 182 науково-педагогічні працівники із 31 закладу вищої освіти за 9 номінаціями: «декан факультету», «завідувач кафедри», «викладач гуманітарних дисциплін», «викладач фундаментальних дисциплін», «викладач професійно-орієнтованих дисциплін», «науковець», «молодий науковець», «завідувач (викладач) кафедри фізичного виховання», директор (завідувач) бібліотеки.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.