ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «ПЕДАГОГІЧНА СПАДЩИНА В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО»

27 вересня 2019 року на базі ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулась ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «ПЕДАГОГІЧНА СПАДЩИНА В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО», присвячена 101-й річниці з Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського.

Більше світлин

Робота конференції відбувалась за такими науковими напрямами:

  • В.О. Сухомлинський про підготовку вчителя;
  • ідеї В.О. Сухомлинського в контексті Нової української школи;
  • дидактичні погляди В.О. Сухомлинського в сучасному освітньому просторі;
  • В.О. Сухомлинський про виховання особистості;
  • компаративістські дослідження спадщини В.О. Сухомлинського;
  • гуманістична педагогіка В.О. Сухомлинського.

У роботі науково-практичної конференції взяли участь викладачі, молоді вчені, аспіранти та студенти провідних вищих навчальних закладів та установ України. Дякуємо всім гостям, які завітали до нас на конференцію: Карпова Л.Г. - канд.п.н., доцент, Директор Департаменту науки і освіти ХОДА, Чернуха Н.М. – доктор пед наук, професор, зв.кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ імені Тараса Шевченка, Коблик В. О. – канд. пед. наук, викладач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Кайдалова Л. Г. – доктор пед. наук, професор, завідувач кафедри педагогіки і психології НФАУ та науковці, дослідники, пошукувачі нашого міста й університету.
Дякуємо нашому професорсько-викладацькому складу за високопрофесійну, висококваліфіковану, високодосвідчену НАУКОВУ школу на чолі з ректором, академіком І.Ф.Прокопенко. Пишаємося нашими науковцями, освітянами - ФАХІВЦЯМИ СВОЄЇ СПРАВИ.
Вітаємо кафедру історію педагогіки і порівняльної педагогіки з завершенням ще однієї теплої ГРУНТОВНОЇ зустрічі науковців (досвідчених науковців, молодих вчених…) України. Вже готуємося до наступної ))))
Дякуємо за можливість наукового і творчого спілкування з однодумцями зав.кафедри історії педагогіки і порівняльної педагогіки доктру пед.наук, професору – Л.А.Штефан і всім членам кафедри які допомагали організувати і провести конференцію.
Дякуємо нашим постійним партнерам наших освітянських справ – колективу бібліотеки ХНПУ імені Г.С.Сковороди за вистовку і до нашого заходу.
Конференція відбулася на високому організаційному та науковому рівні. Обрана тема науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції буде опублікована збірка матеріалів тез та доповідей учасників конференції.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.