Керівництво університету відвідало Інклюзивний ART-НUB

За сприяння Українського культурного фонду в Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди упродовж чотирьох місяців реалізовано грантовий проєкт «Інклюзивний ART-НUB», організація якого покликана привернути увагу суспільства до проблем людей з інвалідністю.

Зони творчості, коворкінгу, психологічного розвантаження та хендмейду креативного простору відвідало також і керівництво університету ректор Юрій Бойчук, проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна, проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко, головна бухгалтерка Олена Кирилович, начальниця відділу менеджменту і моніторингу діяльності Вікторія Плахтєєва.

Відвідувачі активно долучилися до майстерок від провідних фахівців проєкту, а також обговорили питання подальшої роботи хабу на постійній основі із можливим залученням учасників освітнього процесу університету та освітніх установ міста Харкова та регіону.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.