Конференція "Платні послуги в системі ХНПУ імені Г.С.Сковороди"

Конференція "Платні послуги в системі ХНПУ імені Г.С.Сковороди" відбулась в Університеті 22 травня 2017 року. Захід був організований відділом комерціалізації та іноваційної діяльності. Для ознайомлення присутніх з процесом впровадження платних послуг в системі університету колективом відділу були підготовлені презентаційні матеріали по даній темі. З привітальним словом к учасникам конференції звернувся ректор ХНПУ імені Г.С.Сковороди академік Прокопенко І.Ф. 

В процесі обговорення питань комерціалізації освіти, практичним досвідом по впровадженню платних послуг с колегами поділилися декан факультету фізичного виховання Коробейник В.А, та викладач кафедри англійської мови Балабай І.С. Учасники конференції відмітили факт, що в умовах кризових явищ в економіці, питання комерціалізації та надання платних послуг закладами освіти стає одним з ключових в збереженні якісної підготовки фахівців освітньої галузі.

 

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.