Людина року – 2017

Щорічно у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди проходить церемонія вручення премій «Людина року». Нагородження переможців та лауреатів «Людина року – 2017» за п’ятьма номінаціями відбувалося 26 грудня 2017 року, які були визначені на підставі рішень конкурсних комісій факультетів та рішення Вченої ради університету від 21 листопада 2017 року.

Цього року почесне звання «Людина року – 2017» присвоєно:

  • завідувачу кафедри спеціальної, інклюзивної і здоров’язбережувальної освіти, професору, доктору педагогічних наук Бойчуку Юрію Дмитровичу;
  • доктору педагогічних наук, доценту, професору кафедри початкової, дошкільної та професійної освіти Юр’євій Катерині Анатоліївні.

Декану природничого факультету Тетяні Юріївні Маркіній, керівнику археологічної камеральної лабораторії Колоді Володимиру Васильовичу та доценту кафедри суспільно-правових дисциплін і менеджменту освіти, керівнику відділу менеджменту і моніторингу якості освіти Плахтєєвій Вікторії Іванівні, завідувачу науково-методичного центру організації навчального процесу Ольховському Євгенію Олександровичу були вручені відзнаки від Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

Ректор університету Іван Федорович Прокопенко привітав Сковородинівців та побажав всім у новому році нових звершень, нових перемог та здійснення всіх мрій!

Кращі вокальні колективи університету допомогли всім присутнім поринути в казкову атмосферу та відчуття наближення новорічних свят!

Фотозвіт

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.