Людина року - 2018

Щорічно у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди проходить церемонія вручення премій «Людина року». Нагородження переможців та лауреатів «Людина року – 2018» відбувалося 26 грудня 2018 року, які були визначені на підставі рішень конкурсних комісій факультетів та рішення Вченої ради університету.

Почесне знання "Людина року - 2018" отримали:

  •  Микитюк Сергій Олександрович – доктор педагогічних наук, професор кафедри філософсько-психологічної антропології;
  • Довженко Тетяня Олексіївна - доктор педагогічних наук, доцент, декан факультету початкового навчання.

Визначено переможців у номінаціях:

"Кращий спортсмен"
Садурська Катерина Сергіївна - викладач факультету фізичного виховання і спорту, заслужений майстер спорту України з синхронного плавання, учасниця ХХХІ Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (2016 р.), бронзова призерка Чемпіонату світу в Барселоні, двічі золота та срібна медалістка Чемпіонатів Європи 2014 року в Берліні та 2016 року в Лондоні, радник Голови Харківської обласної державної адміністрації.
"Викладач очима студентів"
  • Ємець Альона Анатоліївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі;
  • Тельпуховська Юлія Миколаївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі;
  • Бєляєва Тетяна Василівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови.
«Краща кафедра з науково-дослідної роботи»
Кафедра теорії і методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі (завідувач кафедри – доктор педагогічних наук, професор Ткаченко Лідія Петрівна)
 «Кращий науковець»
Чаплигіна Анжела Борисівна – кандидат біологічних наук, доцент, доцент кафедри зоології.
«Кращий молодий науковець»
Фоменко Карина Ігорівна – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри практичної психології.

Більше світлин

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.