Міжнародна конференція «Особливості взаємодії іноземних і дипломатичних представництв з органами місцевого самоврядування: місцевий аспект»

05 грудня 2018 року університетська громада на чолі з ректором Прокопенко І.Ф. відвідали І Міжнародну конференцію "Особливості взаємодії іноземних представництв з органами місцевого самоврядування: місцевий аспект".

На пленарному засіданні обговорювалися перспективи взаємодії іноземних представництв з органами місцевого самоврядування, наявний в різних містах України досвід, перспективи з означеного питання и місце освіти в цих процесах. Серед почестних гостей конференції також були директор Департаменту державного протоколу МЗС Украіни пані Чубрикова О.А., заступник керівника Харківського Офісу Спеціальної моніторінгової місії ОБСЄ пан Алмир Механович, представники дипломатичного корпусу, акредитовані в м.Харків, почесні консули, представники органів дрожавноі влади та місцевого самоврядування.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.