Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми трудового права та права соціального забезпечення"

5 квітня 2019 року на базі ХНПУ імені Г.С.Сковороди кафедрою цивільно-правових дисциплін,господарського та трудового права юридичного факультету було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію "Актуальні проблеми трудового права та права соціального забезпечення", присвячену 90-річчю з дня народження член-кореспондентаНАПрН України, академіка Міжнародної кадрової академії, Заслуженого діяча науки України, доктора юридичних наук, професора, засновника української школи трудового права, великого вчителя та наймудрішої людини Процевського Олександра Івановича.

Конференція зібрала провідних вчених в галузі трудового права, які є учнями та послідовниками наукової думки О.І. Процевського, науковців та студентів, які роблять перші кроки в дослідженні проблем трудового права. Понад 150 наукових тез було представлено для участі в конференції. Доповіді з актуальних питань трудового права та права соціального забезпечення, їх обговорення та дискусії засвідчили високий науковий рівень конференції.

Висловлюємо вдячність всім учасникам, які виявили інтерес до конференції, та повагу до наукової спадщини Процевського О.І., а також організаторам гідної події в науковому світі!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.