Наукова бібліотека інформує!

За передплатою Міністерства освіти і науки України, що діє з 1 січня 2021 р. до 31 грудня 2021р., Харківському національному педагогічному університету імені Г. С. Сковороди надано доступ до ScienceDirect .

ScienceDirect – повнотекстова база даних компанії  Elsevier – одна з найбільших онлайн-колекцій опублікованих наукових досліджень. До бази даних входить 16 млн. публікацій, 39 000  книг (включно з безстроковим доступом до колекції 2088 електронних монографій 2019-2020 рр.), 2500  журналів.

На платформі ScienceDirect представлені: електронні книги Elsevier (eBooks), книжкові серії (Book Series), довідкові видання (Handbook), навчальні посібники (Textbooks) тощо.

Понад 1,2 мільйона статей на ScienceDirect мають відкритий доступ.

Серед переваг використання платформи ScienceDirect – зручний та інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, широко розповсюджені формати завантаження повних текстів (PDF і HTML).

Реєстрація та доступ здійснюються в локальній мережі університету за посиланням: ScienceDirect: https://www.sciencedirect.com/

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.