Обласний педагогічний форум

28 серпня 2019 року керівництво ХНПУ імені Г.С. Сковороди на чолі з ректором акад. Прокопенком І.Ф. взяли участь у Обласному педагогічному форумі на тему: «Сучасна освіта Харківщини: доступність, якість визнання».

Під час форуму найкращим педагогам Харківщини вручили нагороди від Харківської обласної державної адміністрації.

Вітаємо декана факультету іноземної філології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди, кандидата філологічних наук, доцента Борисова Володимира Андрійовича з почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти, сумлінну працю та високий рівень професійної майстерності!

Загалом, форум зібрав близько 700 учасників: педагоги зі всієї області, керівники органів місцевого самоврядування та державної влади, керівники органів управління освітою та закладів освіти, а також представники батьківської громадськості, обласної ради старшокласників, студентської ради та ради молодих науковців. 

Більше світлин

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.