Онлайн-марафон Днів відкритих дверей та онлайн-консультацій продовжується

18 травня 2022 року у Сковородинівському університеті відбувся черговий День відкритих дверей у дистанційному форматі. На початку онлайн-трансляції з вітальним словом до учасників віртуальної зустрічі звернувся ректор Юрій Бойчук. У своїй промові Юрій Дмитрович розповів про шляхетність педагогічної професії, переваги навчання у Сковородинівському університеті та запросив абітурієнтів на навчання до ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Спікеркою та модераторкою профорієнтаційного заходу стала відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан. Тетяна Григорівна ознайомила присутніх із найсвіжішою інформацією щодо Вступної кампанії-2022, а також відповіла на численні запитання, що надійшли від абітурієнтів в чаті Google Meet.

Під час відеозустрічі абітурієнти отримали консультації та цінні поради щодо проведення творчих конкурсів цьогорічної вступної кампанії. Декани, завідувачі кафедр та представники всіх факультетів допомогли вступникам ознайомитися з особливостями навчального процесу та перевагами навчання у Сковородинівському виші. Оскільки Вступ 2022 містить багато нововведень, наступного тижня відбудеться оновлений День відкритих дверей в університеті та на окремих факультетах.

Запрошуємо абітурієнтів на безкоштовні онлайнові консультації з підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) та написання мотиваційного листа! Обіцяємо, ви отримаєте багато корисної інформації! 

 N.B. Розклад днів відкритих дверей та активні посилання на онлайн-консультаціі опубліковані на сторінках наших соцмереж та на сторінці сайту Приймальної комісії вишу.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.