Онлайн зустріч представників ЗВО з фахівцями ЕPАМ України

14 грудня 2022 року відбулася онлайн зустріч представників ЗВО з фахівцями ЕPАМ України (філія американської ІТ компанії), керівником освітніх програм ЕРАМ в Україні Денисом Гриньовим та провідним спеціалістом ЕРАМ Михайлом Хіжняком. Від ХНПУ імені Г.С. Сковороди у зустрічі брали участь фахівці центру інформатизації освіти в.о. директора Ганна Дідоренко та провідний інженер Юлія Біла, а також начальник експлуатаційно-технічного відділу Ігор Гавриш. 

Під час зустрічі обговорювалися питання підтримки, оптимізації  та розширення хмарної інфраструктури ЗВО компаніями  ЕРАМ та AWS (Amazon Web Services) у 2023 році. Обмірковувалися пропозиція створення спеціального сервісу для уніфікації процесу по супроводження серверів та підписання відповідних договорів з ЗВО. Розглядалися можливості запровадження навчання для адміністраторів на базі  AWS та передачі їм базової підтримки хмарних серверів. 

З нашого боку висловлюємо велику подяку компанії ЕРАМ, яка з самого початку війни допомогла нашому Університету перенести бази даних платформи дистанційного навчання Moodle до хмарного середовища  AWS та відновити навчальний процес!

Щиро дякуємо за надання додаткових можливостей розширення та перенесення інших серверів до  хмарної інфраструктури!

Глибоко вдячні за продовження підтримки й супровід сервера дистанційного навчання Moodle власним коштом компанії  ЕРАМ!!!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.