Онлайн зустріч з гарантами освітніх програм

16 грудня 2020 року Відділом аспірантури і докторантури за сприянням  Наукової бібліотеки та Центру інноваційної діяльності і трансферу технологій  було організовано онлайн зустріч з гарантами освітніх програм, завідувачами  кафедр, науковими керівниками здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня  вищої освіти. 

Під час зустрічі було представлено доповіді: 

  1. Науково-інформаційний супровід навчальної діяльності та наукових  досліджень здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. (Директор наукової бібліотеки Коробкіна О.Г.) 
  2. Публікаційні можливості для здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти та молодих учених у журналах категорії Б та Web of Science/Scopus.  (Редактор центру інноваційної діяльності і трансферу технологій Кривобокова А.І.) 

Інформація доповідей була корисною для учасників онлайн зустрічі. Після доповідей відбулось жваве обговорення заявлених тем. Учасники зустрічі  отримали відповіді на свої запитання.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.