Перше заняття групи «Викладачі» навчального курсу проекту «Візуальне мистецтво як засіб профілактики та подолання емоційного вигорання педагогів»

12 вересня 2019 року відбулося перше заняття групи «Викладачі» навчального курсу проекту «Візуальне мистецтво як засіб профілактики та подолання емоційного вигорання педагогів», де були розглянуті такі питання: сутність поняття емоційного вигорання та причини його виникнення, вплив цього явища на фізичне і психоемоційне здоров’я педагогів, шляхи самодіагностики емоційного вигорання, досвід його профілактики й подолання в Україні та провідних країнах світу. Викладення матеріалу проходило у формі навчального тренінгу, супроводжувалось прикладними завданнями та вправами з використанням засобів візуального мистецтва. Заняття для учасників блискуче провела Твердохліб Тетяна Сергіївна (Tetiana Tverdokhlib) – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи, експерт у нашому проекті з навчально-методичного забезпечення.

Команда проекту щиро дякує усім, хто пройшов за електронним посиланням і зареєструвався на курс. Як ми вже повідомляли, за умовами проекту у групі має бути 10 осіб, тому під час відбору ми особливо звертали увагу на питання мотивації проходження курсу.

Дякуємо усім учасникам групи за бажання, зацікавленість та відкритість.

Дякуємо Дідоренко Анні Сергіївні (Anna Didorenko), керівнику відділу комп’ютерного адміністрування за фото супровід події.
Дякуємо Українському культурному фонду (Український культурний фонд) за довіру і фінансову підтримку проекту.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.