Перше засідання Виконавчої ради 2021 року

11 січня 2021 року відбулося перше, у новому році, засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора університету Юрія Дмитровича Бойчука.

У період локдауну, засідання триває в онлайн режимі (на платформі Google Meet) за участі проректорів, деканів факультетів та керівників підрозділів.

Розпочинаючи роботу онлайн-засідання, ректор Юрій Бойчук, передусім побажав колективу плідної праці та нових успіхів і перемог у новому навчальному семестрі.

Учасники віртуальної зустрічі обговорили початок навчального семестру, відвідуваність онлайн- занять студентами, стан здоров’я викладачів та нові обмеження, які встановлені в університеті згідно з Наказом ректора «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів». В контексті цього питання проректор з навчально-наукової роботи Володимир Андрійович Борисов акцентував увагу на тому, що на період дії посилених карантинних обмежень відвідування університету здобувачами вищої освіти забороняється.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про підготовку до акредитаційної справи з освітньо-наукової програми «Психологія» (Фоменко К.І., аудитори: Єсьман І.В., Розуменко І.В.);
2. Про змістовне інформаційне наповнення сторінки факультету іноземної філології на офіціному сайті університету (Князь Г.О., аудитор: Дідоренко А.С.);
3. Про початок другого семестру 2020/2021 навчального року на факультетах університету (декани всіх факультетів).

На завершення онлайн-засідання Юрій Дмитрович звернув особливу увагу на активізацію проведення інформаційної політики з використанням сторінок університетського сайту та соцмереж. Згодом члени Виконавчої ради обговорили актуальні робочі питання. Зокрема, стало відомо про проведення загальноуніверситетського дня відкритих дверей. Захід відбудеться наприкінці січня у дистанційному форматі.

Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 18 січня 2021 року в онлайн режимі.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.