Підписання меморандуму про співробітництво з Північно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

6 червня ректор університету Юрій Бойчук і начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Олександр Розумний  підписали Меморандум про співробітництво.

Метою цього Меморандуму є:
- консолідація зусиль Сторін щодо підготовки пропозицій до загальнодержавної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, цивільної безпеки;
- підготовка пропозицій до державного замовлення на науково-дослідні роботи з питань охорони та гігієни праці, промислової та цивільної безпеки, безпечного ведення робіт;
- підготовка пропозицій щодо формування та фінансування державного замовлення на підготовку кадрів;
- підвищення рівня промислової та цивільної безпеки, сприяння суб’єктам господарювання у створенні безпечних та нешкідливих умов праці.

Меморандум передбачає  проведення спільних науково-практичних конференцій та просвітницьких заходів для обміну актуальними знаннями й дослідженнями між університетом та Північно-Східним міжрегіональним управлінням Держпраці. Такі заходи будуть сприяти підвищенню рівня професійної компетентності студентів і викладачів, а також виявленню нових тенденцій та розвитку сфери праці.
Намічені шляхи співпраці будуть сприяти  вдосконаленню освітнього процесу і будуть сприяти здобувачам освіти  краще підготуватися до майбутньої професійної діяльності за допомогою фахівців, які мають практичні навички та безпосередній досвід роботи у сфері праці. Таку співпрацю можна вважати важливим кроком у сприянні їхнього професійного розвитку та вдалому вступу на сучасний ринок праці.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.