Правовий ХАБ

Ще з давніх-давен і до нашого часу людство шукало героїв. Люди завжди цінують героїв. Завжди підтримують тих, хто сміливий. І завжди відчувають, хто бореться за добро. За 52 дні цієї війни Україна стала героєм для всього вільного світу. Для тих, хто має достатню сміливість, щоб називати речі своїми іменами.

Але і герої потребують допомоги.

Раді повідомити, що за ініціативою викладачів та студентів на базі юридичного факультету ХНПУ імені Г.С. Сковороди створений Правовий ХАБ, метою якого є оперативне надання якісної правової допомоги в умовах воєнного часу.

Співробітники університету та здобувачі вищої освіти зможуть отримати консультації з актуальних питань, що виникли в такий нелегкий для нас час.

Зокрема, щодо:

1. Реєстрації внутрішньо переміщених осіб;
2. Отримання соціальної допомоги внутрішньо переміщеними особами;
3. Оформлення статусу біженця;
4. Оформлення статусу особи, яка потребує тимчасового захисту;
5. Фіксування факту руйнування житла.

Також ми надаємо консультації з будь-яких інших правових питань, які потребують вирішення.

Для отримання консультації Вам необхідно надіслати лист з назвою "Потребую правової допомоги" на адресу faculty-law@hnpu.edu.ua, в якому описати суть проблеми та визначити питання, відповідь на які Вас цікавить.

Ми залишаємось на сторожі захисту прав і законних інтересів! Разом - ми Сила! Крокуємо до Перемоги!!!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.