Проект "Візуальне мистецтво як засіб профілактики та подолання емоційного вигорання педагогів" продовжується, стартувала група "Вчителi"

25 вересня 2019 року проект "Візуальне мистецтво як засіб профілактики та подолання емоційного вигорання педагогів" продовжується...
Шляхи профілактики та подолання емоційного вигорання на цьому занятті шукали вчителі, методисти, директори освітніх закладів Харківщини (м.Харків, Будянська ЗОШ № 2, Коротичанський ліцей, Слобідська ЗОШ, Покотилівська ЗОШ №2, Покотилівський ліцей "Промінь", Південна ЗОШ №2, Манченківська ЗОШ, відділ освіти Харківського району)...
Якби ви бачили на що спроможні ці педагоги! ОСЬ ХТО ТОЧНО ГОТОВИЙ РЕФОРМУВАТИ ОСВІТУ!!! Стільки ідей!!! Нестримне бажання до змін і покращення освітнього процесу - НЕГАЙНО!

Вони точно знають, що необхідно сучасному Вчителю ХХІ століття (хоч в умовах НУШ, хоч поза будь-яких умов. Вони знають чого не вистачає і на що спроможний Вчитель, до чого є хист, жага і де "БОЛИТЬ" у звичайного Вчителя звичайної школи зі звичайними/незвичайними дітьми, батьками...! Стільки емоцій, згуртованої і злагодженої роботи, безліч пропозицій і запитань. Це був справжній форум-діалог талановитих, високопрофесійних фахівців своєї справи, які готові хоч в умовах сільської школи, хоч в умовах Супер-НУШ робити свою вчительську справу не за зарплатню, а за покликом серця!!!
Ми дякуємо вам, звичайні/незвичайні ВЧИТЕЛІ (представникам Харківського району та м.Харкова) за вашу вчительську долю! За те що обрали шлях - навчання і виховання МАЙБУТНЬОГО України!!! І ми спробуємо разом з вами віднайти причини і шляхи емоційного вигорання, щоб хоч трохи покращити ваш важкий, але ЗНАЧУЩИЙ труд!
Ось таке воно ЖИТТЯ ЗВИЧАЙНОГО ВЧИТЕЛЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО КРАЇНИ!!!!
Слава Вчителю України!!!
З Україною в серці, з безмежною любов'ю до дітей!!!!

#ЗаПідтримкиУКФ #ХНПУ #норд #грант #KhNPU #UCF #УКФ #візуальнемистецтво #емоційневигорання #психологія #арттерапія #педагоги

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.