Просвітницький проект «Студент на один день»

24 жовтня 2017 року на Історичному факультеті стало гамірно та гучно. Всю цю атмосферу позитиву та веселощів створювали старшокласники шкіл, які завітали до нас в гості за просвітницькою програмою «Студент на один день». Школярі мали можливість відчути себе справжніми студентами, відвідавши лекції наших викладачів; мали нагоду пройти квест «Мій університет – моя гордість!», що перевірив кмітливість та знання наших «студентів». Під час квесту майбутні студенти відвідали всі кафедри, науково-дослідну археологічну лабораторію, книгосховище університету  Окремий науково-освітній центр Українського козацтва імені Г.С. Сковороди, де мали відповісти на запитання задля проходження маршруту.

 Після цього були підведені підсумки дня, де учні мали змогу поспілкуватися з деканатом історичного факультету та задати питання, що їх цікавлять. Приємним завершенням дня стало нагородження учасників програми «Студент на один день» пам’ятними сертифікатами та грамотами за перемоги у квесті. 27 жовтня – абітурієнти продовжили знайомство з  університетом та історичним факультетом під час «Дня відкритих дверей».

Бажаємо абітурієнтам вдалого написання ЗНО та скорішого приєднання до нашої великої сковородинівської родини!

Студентка 4 курсу історичного факультету
  Нужненко Любов

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.