Робочий візит Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета

13 липня у межах робочого візиту на Харківщину, Сковородинівський університет відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. На зустрічі зі сковородинівцями також були присутні голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, директорка Департаменту науки і освіти ХОВА Анжеліка Крутова, директорка Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко.

Під час зустрічі ректор Юрій Бойчук показав зруйновану частину навчального корпусу та пошкоджену інфраструктуру ХНПУ імені Г.С. Сковороди внаслідок ракетного обстрілу російським ворогом.

Сергій Шкарлет поділився власним враженням від побаченого: «Зруйнована цивільна інфраструктура, лекційні аудиторії, бібліотека.. Це просто жах. Жах, який неможливо усвідомити будь-якій нормальній людині. Це звірства, якими російський агресор намагається залякати Харківщину, залякати Україну... Але ми все відбудуємо, ми все відновимо і все обов’язково буде гаразд. Все буде Україна!»,- підкреслив Міністр.

Учасники зустрічі оцінили та обговорили масштаби руйнації нашого вишу, безпекову ситуацію у місті та формат початку нового навчального року.

«Ми все відбудуємо, ми все відновимо і все буде гаразд. Все буде Україна!»

Пряма мова Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.