#SkovorodaFamilyDay

З нагоди 215 рiчницi ХНПУ iменi Г.С. Сковороди у нашому університеті відбулось грандіозне свято дружньої сковородинівської родини #SkovorodaFamilyDay.

Більше світлин

Протягом цілого дня на студентів та гостей чекали різноманітні заходи. У головному корпусі університету (вул. Алчевських, 29) студенти провели сковородинівський дебатний турнір, де кращі спікери змагалися за перемогу. Пізніше, на різних локаціях університету відбувся освітній марафон відкритих лекцій, майстер-класів і тренінгів від видатних лекторів- випускників нашого університету.

Світлини з фотозони

Пообіді, на всіх охочих чекала презентація ребрендингу нашого університету. Студенти брали активну участь в розважальній програмі, де найкмітливіші отримали призи з новою айдентикою університету та подарункові сертифікати від наших святкових ведучих. 

Пізніше відбулося урочисте відкриття виставки плакатів «Григорій Сковорода очима студентів». Виставку презентувала зав. кафедрою дизайну доц. Григорова Лариса Сергіївна. Також для всіх присутніх подарував свiй виступ один з найстарiших творчих колективiв унiверситету "Народний колектив" оркестр народних iнструментiв "Слобожанськi узори". Понад 30 рокiв тому його заснувала за пiдтримки Ректора безсмiнний художнiй керiвник та виконавець на гуслах професор Кузнецова О.А. Диригував - старший викладач Жуков В.П. Слухачi отримали дивовижне задоволення вiд впливу "живого" звуку високоякiсних, унiкального виготовлення, акустичних музичних iнструментiв.

У рамках святкування 215- річниці заснування університету відбулась урочиста Академія. Усіх присутніх у залі привітав ректор університету, акад. Прокопенко Іван Федорович. У концертній програмі було поєднано кращі номери творчих колективів нашого університету.

Дякуємо всім, хто завітав на наше традиційне свято великої сковородинівської родини #SkovorodaFamilyDay!

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.