Спільне засідання Спілки ректорів Харківської області і Північно-Східного наукового центру НАН та МОН України

4 червня 2024 року відбулося спільне засідання Спілки ректорів Харківської області і Північно-Східного наукового центру НАН та МОН України. В засіданні взяли участь голова ХОВА Олег Синєгубов, заступник голови Віта Ковальська та директор департаменту з науки і освіти Ольга Безпалова, голова наукового центру Володимир Семиноженко. Засідання було присвячено  привітанню науковців міста Харкова з Днем науки.

Академік НАН України Володимир Семиноженко нагородив Почесною грамотою Національної академії наук України Гриньову Валентину Миколаївну, доктора педагогічних  наук, професора, професора кафедри початкової і професійної освіти ХНПУ імені Г.С. Сковороди за багатолітню плідну працю та вагомий внесок у підготовку фахівців вищої кваліфікації в галузі педагогіки.
Шановна Валентино Миколаївно, прийміть від сковородинівців  найсердечніші слова вітань, поваги і вдячності!
Вам притаманний невичерпний запас позитивної енергії, самовіддана праця, постійний пошук нових можливостей розвитку, уміння вирішувати складні проблеми. Ви є  наставником багатьох зрілих і молодих науковців.
Від щирого серця бажаємо Вам доброго здоров’я, довгих плідних років освітньої діяльності, подальших досягнень у науці й у здійсненні творчих проєктів і планів!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.