Світлої пам’яті Віктора Олександровича Огнев‘юка

Академічна спільнота Сковородинівського університету висловлює щирі співчуття у зв’язку з непоправною втратою – передчасною смертю ректора Київського університету імені Бориса Грінченка, доктора філософських наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук України, президента Української академії акмеології, заслуженого працівника освіти України, повного кавалера ордена «За заслуги» Віктора Олександровича Огнев’юка. 

Видатний педагог та освітянин, талановитий управлінець, організатор вищої освіти в нашій державі, Віктор Олександрович вніс неоціненний вклад у підготовку багатьох поколінь спеціалістів, виростив плеяду талановитих наукоців і педагогів, розвинув заклад вищої освіти до одного із найавторитетніших в Україні, на який рівняються не тільки українські ЗВО.

Віктор Олександрович був досвідченим професіоналом, яскравою особистістю, щирою людиною, видатним науковцем, талановитим керівником і педагогом, який користувався високим авторитетом і повагою. Він був справжнім патріотом та гідним сином українського народу. З перших днів повномасштабного вторгнення росії на наші землі, Віктор Олександрович відстоював незалежність нашої держави, захищаючи рідний Київ у лавах територіальної оборони.

Всі, хто знав та працював із ним, назавжди збережуть пам’ять про чудові людські якості Віктора Олександровича, його відповідальність, доброзичливість, талант науковця, педагога та керівника.

Висловлюємо глибокі співчуття родині, друзям, колегам, учням і сумуємо разом з ними.

Світла пам'ять Віктору Олександровичу...

Ректор Юрій БОЙЧУК

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.