Свято першокурсників

Урочистості з нагоди посвяти в студенти молодого покоління майбутніх педагогів відбулись в ХНПУ імені Г.С. Сковороди 31 серпня 2017 року. Яскраве свято, в якому взяли участь студенти, викладачі, творчі колективи Університету, ознаменувало прийняття до сковородинівської родини майже двох тисяч нових членів. Серед першокурсників нинішнього року присутні  спортсмени, переможці малої Академії Наук та Олімпіад з різних галузей знань. Також є багато і тих, чиї батьки  навчалися свого часу в Університеті. Таким чином, добрі традиції учительських династій з різних куточків нашої держави успішно продовжуються.

В своєму виступі ректор Університету, академік Прокопенко Іван Федорович особливо підкреслив важливість праці учителя в умовах сучасного світу, що швидко змінюється. Також з вітальним словом та побажаннями гарних років навчання у ХНПУ до  першокурсників звернулися представники професорсько-викладацького складу Університету.

 

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.