Тиждень фінансової грамотності в ХНПУ імені Г. С. Сковороди

Всесвітній день заощаджень відзначають 31 жовтня – час, коли звертають увагу на культуру фінансової грамотності, актуалізують фінансову свідомість населення.  

Декілька років тому спеціальні центри провели дослідження із визначення рівня фінансової грамотності населення 30 держав. Тоді Україна опинилась на останньому місці. Цьогорічні ж заміри показали покращення – наразі ми знаходимось на 18 позиції з-поміж 25 країн.

Ми приєднуємось до організацій, що самовіддано займаються розвитком фінансової свідомості населення України і оголошуємо останній тиждень жовтня – тижнем фінансової грамотності в ХНПУ імені Г. С. Сковороди.  

Захід відбуватиметься в такому форматі: щодня впродовж тижня, починаючи з 25 жовтня, у соціальній мережі фейсбук у групі Тренінгового центру https://www.facebook.com/groups/tchnpu буде розміщуватись цікава інформація, що спонукатиме до підвищення рівня фінансової грамотності. А в четверг 28 жовтня ми проведемо круглий стіл з відомими експертами у сфері фінансової грамотності; у всіх, хто доєднається до події буде можливість не лише отримати корисну інформацію, але й гарантовано отримати цінні призи для прокачки власних фінансових скілів.

Тож слідкуйте за анонсом події, приєднуйтесь до групи та розвивайте власний фінансовий інтелект.  

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.