У Сковородинівському університеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврів іноземним студентам, які успішно закінчили навчальний рік.

Цьогоріч вже дипломовані і кваліфіковані молоді фахівці-іноземці є майже на кожному факультеті ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Випускниками бакалаврату стали 129 студентів із 4 країн світу: Турецької Республіки, Туркменістану, Азербайджанської Республіки, Китайської Народної Республіки. 

Довгоочікувані дипломи про здобуття вищої освіти вручено за спеціальностями: «Історія», «Філологія», «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Фізика», «Хімія», «Біологія», «Право», «Музичне мистецтво», «Хореографія».

Привітав особисто випускників із успішним завершенням навчання та закликав не зупинятися на досягнутому ректор університету Юрій Бойчук. Проректорка з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Світлана Бережна також виказала щирі вітання новоспеченим бакалаврам та запросила їх до продовження навчання в магістратурі.

Щиро вітаємо усіх цьогорічних випускників, хто пройшов нелегкий шлях і успішно завершив навчання на бакалавраті!

Бажаємо міцного здоров’я, миру, добробуту, успішної самореалізації, професійних і творчих звершень! Разом переможемо!

Сподіваємося на швидку зустріч у магістратурі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.