Відбувся День відкритих дверей-онлайн

27 квітня 2022 року у Сковородинівському університеті відбувся День відкритих дверей-онлайн. Традиційно зустріч розпочалася з вітального слова ректора Юрія Бойчука. У своїй промові Юрій Дмитрович розповів про освітній процес в період воєнного стану, про добрі традиції та історію нашого вишу, переваги навчання у Сковородинівському університеті.

Юрій Дмитрович запросив майбутніх вступників відвідати дні відкритих дверей на факультетах ХНПУ імені Г.С. Сковороди, які відбудуться протягом 28-29 квітня у дистанційному форматі. Спікеркою та модераторкою профорієнтаційного заходу стала відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан. Тетяна Григорівна ознайомила присутніх з особливостями та нововведеннями цьогорічної вступної кампанії, а також відповіла на численні запитання, що надійшли від абітурієнтів під час прямої трансляції в чаті Google Meet.

Під час відеозустрічі абітурієнти отримали консультації та цінні поради від наших викладачів щодо складання національного мультипредметного тесту (НМТ): з української мови (канд. філол. наук, доц. Олена Полозова), з історії України (канд. іст. наук, доц. Ірина Мартинова), з математики (доктор пед. наук, проф., декан фізико-математичного факультету Наталія Пономарьова).

Запрошуємо абітурієнтів на онлайнові зустрічі на факультетах — ви отримаєте багато корисної інформації.

 N.B. Розклад днів відкритих дверей та активні посилання на онлайн-консультаціі розміщені на сторінці Приймальної комісії.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.