Відкриття фотовиставки

27 лютого в Музеї історії ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулось урочисте відкриття унікальної фотовиставки відомого фотохудожника, лауреата вітчизняних та закордонних виставок, конкурсів фотографії Володимира Оглобліна «Краса, що написана світлом…». На ній представлено фото видатних харківських фотографів ХІХ - поч.ХХ ст., серед яких роботи Альфреда Федецького, Олексія Іваницького, Ромуальда Туккера, Ярослава Піцека та ін.
Культові фотографи Харкова створювали образ жінки, який ми можемо споглядати понад 100 років потому. Ці жіночі портрети зачаровують своїм шармом, адже несуть відбиток другої епохи.
В урочистому відкритті фотовиставки взяв участь ректор нашого університету акад. Прокопенко Іван Федорович, який звернувся до всіх присутніх з теплими привітаннями.
Куратор виставки Володимир Оглоблін прочитав цікаву лекцію про історію фотографії та про життя і творчий шлях харківських фотографів.

Нагадуємо, що фотовиставка «Краса, що написана світлом» експонується до 27 березня 2020 р. в Музеї історії ХНПУ імені Г.С. Сковороди (вул. Валентинівська, 2).
Вхід- вільний.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.