Відкриття спеціально обладнаної кімнати «Дитячий універ»

28 травня 2019 року відкрилась спеціально обладнана кімната для дітей, студентів та викладачів «Дитячий універ» в ХНПУ імені Г.С.Сковороди.
На відкриття завітали маленькі гості, з якими студенти факультету початкового навчання танцювали, співали і просто грали в різноманітні ігри. Дитяча кімната - це не лише місце, де батьки можуть залишити своїх дітей під час іспитів чи пар. Це місце , де кожна дитина знайде собі справу до душі!Це місце для відпочинку нашого майбутнього!

Більше світлин

Студенти ІІ курсу факультету початкового навчання Коваленко К.А., Олійний І.А., Сєдих Є.С., Сінчук Ю.В., Чабанова С.О., перемогли в інноваційному проекті UPSHIFT Україна. Цей проект реалізується у 22 країнах світу за фінансової підтримки Європейського союзу та UNICEF. Наші дівчата отримали грант на реалізацію свого соціального проекту, що передбачає організацію середовища дозвілля та відпочинку для дітей. Серед студентів університету багато молодих мам, в яких є потреба доглянути чи зайняти дитину, доки вони зайняті навчанням. Тому виникла ідея створити осередок для комфортного перебування дітей різного віку – від немовлят до школярів – та дорослих, які їх супроводжують.
Дівчата розробили проект кімнати, що містить окремі зони для:

  • догляду за немовлятами;
  • творчого розвитку малюків,  які полюбляють малювати, ліпити з пластиліну, виконувати аплікації, складати пазли;
  • фізичних вправ;
  • спільних ігор;
  • читання книжок дорослими, які супроводжують дітей.

Щиро дякуємо UNICЕF Ukraine та Фонду "Професійного розвитку Харкова" і всім , хто долучився до реалізації цього проекту!
Маленькі відвідувачі, чекаємо на вас!

Адреса: м. Харікв, вул. Валентинівська, 2,
тел.: (0572)68-41-04.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.