Відвідини навчально-спортивного табору «Гайдари»

29 січня 2021 року ректор Юрій Бойчук та проректори відвідали навчально-спортивний табір «Гайдари» ХНПУ імені Г.С. Сковороди на території Національного природного парку «Гомільшанські ліси» (Зміївський район Харківської області) з метою перевірки функціонування всього комплексу та готовності до нового сезону.

Керівники університету поспілкувалися з директором бази Олександром Світличним, оглянули територію табору, його інфраструктуру, будиночки для проживання студентів та викладачів, визначили проблемні питання, що потребують вирішення та окреслили перспективи розвитку університетського табору.

Як зазначив ректор Юрій Бойчук, табір «Гайдари» є одним з улюблених місць навчання та відпочинку студентів, викладачів, працівників університету. На його базі щороку сотні студентів проходять польові практики, спортивні збори, тренінги студентського активу «Сковородинівська родина лідерів». Тож потрібно вжити необхідних заходів для того, щоб перебування у таборі для сковородинівців було зручним і комфортним.

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.