Вітання з Польщі!

Здобувачі вищої освіти факультету природничої, спеціальної і здоров’язбережувальної освіти за програмою академічної мобільності зараз перебувають у м. Слупськ (Республіка Польща).

Їх доля склалась таким чином, що дівчата виїхали на навчання саме у ніч на 24 лютого 2022 року, за 5 годин до повномасштабного вторгнення російський військ на територію України.

На сьогоднішній день студентки навчаються у Поморській академії за програмою семестрового обміну, знайомляться з новою культурою, традиціями, методами навчання, новими технологіями та всіляко підтримують нашу Батьківщину.

Студенти висловлюють вдячність адміністрації Сковородинівського університету за підтримку, чудову можливість пройти навчання у закордонному виші та швидке оформлення документів.

Дякуємо керівництву та всьому колективу Поморської академії в Слупську, які гостинно прийняли сковородинівців до своєї університетської родини!

Бажаємо нашим студентам успіхів у навчанні! Чекаємо на вас з новими враженнями та ідеями у мирному Харкові!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.