Вітаємо із 370-ю річницею з Дня заснування Харкова!

Шановні харків'яни! Колектив Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди щиро вітає вас із 370-ю річницею з Дня заснування нашого рідного міста-героя Харкова!

Це дійсно визначна дата в історії нашого славетного міста, яке пройшло через численні випробування, але завжди буде йти до розвитку й процвітання.

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди пишається тим, що є невід'ємною частиною великої харківської родини. Впродовж багатьох десятиліть наш університет є унікальним науково-освітнім і культурно-духовним осередком, де плекаються педагогічні кадри, які примножують славу і досягнення рідного міста.

Ми впевнені, що Харків і надалі залишатиметься потужним освітнім, науковим та культурним центром, де народжуються та втілюються в життя найсміливіші ідеї та проєкти. Тож нехай це свято надихає усіх харків'ян на нові звершення та перемоги!

Зі святом, дорогі друзі! Зі святом, рідний Харкове! Нехай кожен наступний рік буде для нашого міста роком миру, процвітання та успіхів!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.