Вітаємо переможців загальноуніверситетського конкурсу студентських проєктів «Альма-матер in the Future» - 2020

Вітаємо переможців загальноуніверситетського конкурсу студентських проєктів «Альма-матер in the Future» - 2020:

1 місце

проєкт зі створення телеграм-каналу університету «Шлях Сковородинівця». Автор: Владислав Бриленко (історичний факультет).

Ідея: об’єднати абітурієнтів, студентів та випускників ХНПУ імені Г.С. Сковороди, в процесі активної роботи Telegram каналу створити імпульс для: збереження і розвитку кращих традицій Університету на прикладі історій випускників; - розвиток консолідації та взаємодії між випускниками через платформу і партнера проєкта – Асоціацію випускників ХНПУ імені Г.С. Сковороди);

2 місце

 проєкт «Еко-хаб по-сковородинівські». Автори проєкту: Анастасія Гладкіх, Марія Довгопола, Анастасія Блажевич (природничий факультет).

Ідея: автори проєкту планують сформувати низку вмінь та навичок у студентів щодо використання сміття як вторинної сировини для оздоблення інтер’єру, показати і навчити раціонально використовувати вторинну сировину;

проєкт «Лови м’яча- тренінги для тренерів». Авторка: Катерина Тараб (природничий факультет).

Ідея: організація та проведення високоякісних 12-годинних тренінгів для 20-ти тренерів шкільних спортивних гуртків Харкова на тему "організації інклюзивної позашкільної освіти", на базі фахових кафедр природничого факультету (кафедри спеціальної педагогіки і кафедри здоров’я людини, реабілітології та спеціальної психології ХНПУ імені Г.С. Сковороди). Подальше консультування тренерів;

3 місце

проєкт “UPGRADE YOUR SKILLS”. Автори: студентка фізико-математичного факультету, Топчій Д.С., Бабак О.М. (історичний та фізико-математичний факультети).

Ідея: надати студентам кожної спеціальності з 1 по 6 курс можливість формування нових компетентностей з інших галузей наук (тобто з інших спеціальностей) шляхом обміну інформації у формі вільного спілкування, з метою подальшого розвитку нових умінь, що стануть у нагоді в майбутній професійній діяльності;

проєкт «СHALLENGE FOR REFEREES». Автори: Бєляєв К., Ликов Є., Фокіна Н. (факультет фізичного виховання і спорту).

Ідея: розробка відео-посібника за допомогою якого можна визначити рівень фізичної, функціональної та технічної підготовленості молодих суддів з баскетболу, їх психофізіологічні можливості, для надання практичних рекомендацій під час підготовки до ігрового сезону;

проєкт «SHPARGALKA» - вивчення математики в умовах дистанційного навчання. Автори: Кондибайло В.С. та Гребешкова А.Г. (фізико- математичний факультет).

Ідея: допомогти школярам середньої школи у вивченні математики під час дистанційного навчання.

N.B. Конкурс відбувся 15- 16 грудня в онлайновому режимі з метою підтримки творчих ініціатив студентів- сковородинівців щодо розробки та реалізації соціальних, дослідницьких, інформаційних, творчих та волонтерських проєктів, орієнтованих на прогресивний розвиток освітньо-наукового та соціального середовища нашого університету.

Всього на конкурс було подано 16 проєктів з різних факультетів університету. Всі роботи учасників відрізняються своєю актуальністю та креативністю, а презентації відображають високий інтерес з боку студентів до проєктної діяльності.

Всі переможці будуть нагороджені сертифікатами та грошовими подарунками. Відзнаку від керівництва університету отримають проєкти: «Паркова зона відпочинку», «Театральна феєрія у педагогічному», «Релакс- зона «Антикафе».

Вітаємо усіх учасників конкурсу та бажаємо подальших звершень та нових перемог!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.