Всесвітній день Землі

Щорічно 22 квітня у світі відзначають Міжнародний День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища та збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Мета цього дня - звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. Слоган Дня Землі 2021 року - "Відродити нашу Землю".

У цей день у різних куточках світу проводять різноманітні екологічні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. 

У зв'язку з пандемією COVID-19 традиційні загальноуніверситетські заходи з нагоди свята були переведені в онлайн режим. Кураторські виховні години відбулося у дистанційному форматі на всіх факультетах.

У цей день ми закликаємо усіх підтримати загальнолюдські позитивні зусилля, які спрямовані на вирішення назрілих екологічних проблем. Бережімо майбутнє нашої Планети разом! І пам’ятаймо: людина й природа – взаємозалежні!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.