Всеукраїнський форум молодіжних ініціатив "Платформа нових можливостей"

Подія, на яку чекало студентство нашого університету, - Всеукраїнський форум молодіжних ініціатив "Платформа нових можливостей", стартувала 14 листопада 2018 року. Ми мали змогу поспілкуватися та обговорити всі хвилюючі питання з ректором нашого університету, Іваном Федоровичем Прокопенком. Змістовні, насичені корисною ініормацією, тренінги прочитали такі спікери: Дмитро Тиханський " Мотивація", Галина Нікітіна "Можливості для молоді", Владислав Павлов "Активне слухання", Надія Савинська " УАЛ та її підходи виховання лідера". Вечір кіно став гарним підсумком навчального дня!

15 листопада 2018 року, другий день Всеукраїнського форуму молодіжних ініціатив "Платформа нових можливостей ", став не менш корисним для наших учасників, адже в цей день вони прослухали тренінги від Ілони Вовк "Медіаграмотність на практиці", Михайла Панова "Успішність". Учасники взяли участь у дебатному турнірі та Skovorodaquiz.
Душевним, атмосферним та справді космічним став вечір творчості, учасники якого довели, що вони талановиті студенти нашого університету. До нас завітав плейбек-театр " Живе дзеркало", який розчулив усіх та змусив замислитися про моральні цінності кожного з нас!

16 листопада 2018 року, третій день форуму, учасники відвідали тренінги Михайла Лазарева «Потрапляймо до мети» та Єлизавети Куріциної «Створення соціальних проектів». Підбили підсумки форуму, обговорили перспективи розвитку студентського самоврядування та нагородили всіх учасників сертифікатами на круглому столі. Також гості нашого форуму презентували свої студентські самоврядування.
Тиждень студентського самоврядування видався насиченим, цікавим та корисним! Розвивайтесь разом зі Спілкою студентів та молоді! Ми - велика сковородинівська родина лідерів!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.